مدارک مورد نیاز سفارت کره جنوبی

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی

   الف) مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم

   ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

3) اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی

4) اصل گواهی تمکن حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۳ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

   * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 الی 700.000.000 ريال می باشد.

    * با توجه به شرایط و مدارک مسافر امکان افزایش نرخ وجود دارد.

5) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

   الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان و کارت نظام پزشکی (پروانه دائم پزشکی اختیاری است.)

   ب) وکلا: پروانه وکالت

   ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی (سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است.)

   د) بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی

   ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار در سربرگ شرکت با مهر و امضا، میزان حقوق دریافتی، سمت و تاریخ شروع به کار ( سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است.)

   و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

   ز) معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار (سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است.)

   ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

   * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.

6) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه­‌دار

  * تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

  * اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­‌ماند.

  * چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 600.000.000 الی 800.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا اعلام می­‌گردد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

لیست تور‌هایی که کره جنوبی یکی از مقاصد آن‌هاست

 * کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

آدرس سفارت کره جنوبی در تهران

تهران ، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی، خیابان دانشور غربی، پلاک ۲
تلفن: ۴-۸۸۰۵۴۹۰۰
فکس: ۸۸۰۵۴۸۹۹
ساعات کاری: ۰۸:۰۰ الی ۱۲:۰۰ / ۱۳:۰۰ الی ۱۶:۰۰
ایمیل: emb-ir@mofa.go.kr
بخش کنسولی سفارت کره جنوبی
روزهای کاری: یکشنبه الی پنجشنبه
ساعت پذیرش: ۰۸:۰۰ الی ۱۲:۰۰ صبح و ۱۳:۰۰ الی ۱۵:۰۰ بعدازظهر

تور کره جنوبی