مدارک جهت اخذ ویزا روسیه

1-پاسپورت با دست‌کم شش ماه اعتبار
2-دو قطعه عکس ۴*۳ رنگی با زمینه‌ی سفید. سر و شانه‌ها در عکس باید در یک راستا، بدون چرخش و رو به دوربین باشد.
3-بلیط قطعی رفت و برگشت
4-رزرو قطعی هتل یا محل اقامت برای کل مدت اقامت
5-فرم کامل شده‌ی تعهد بازگشت به کشور
6-فرم کامل شده‌ی مشخصات فردی
7-برای همه‌ی مسافران، حتا کودکان و نوزادان پاسپورت جداگانه لازم است.
8-پاسپورت همه‌ی مسافران بالای ۱۶ سال باید امضا شده باشد.
9-اگر تصمیم دارید خودتان برای گرفتن ویزا اقدام کنید باید دعوت‌نامه داشته باشید. اما با مراجعه به کارگزار نیازی به دعوت‌نامه ندارید.

 *برای ویزای چهارده روزه‌ی توریستی عادی ۸ روز، ویزای چهارده روزه‌ی توریستی فوری ۳ روز و ویزای یک ماهه‌ی توریستی عادی ۸ روز کاری زمان لازم است.
 *منظور از روز کاری، روزهای کاری سفارت روسیه در تهران است. سفارت روسیه، روزهای شنبه و چهارشنبه تعطیل است

نشانی سفارتخانه روسیه در تهران

تهران، خیابان نوفل لوشاتو
تلفن: 66701161-021 
نمابر: 66701652-021

ساعات و روزهای کاری سفارت روسیه
ساعات کاری از یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 الی 17
ساعات کاری کنسولگری سفارت روسیه همه روزه از ساعت 10 الی 13
توجه نمایید درخواست ویزا در سفارت روسیه فقط تا ساعت 12.30 ظهر پذیرفته می شود.