اخذ ویزای سریلانکا

سریلانکا از جمله معدود کشورهایی است که ایرانیان برای ورود به آن نیازی به ویزا ندارند و شما میتوانید در فرودگاه این کشور با ارائه گذرنامه و پرداخت هزینه‌ای حدود ۳۰ تا ۳۵ دلار وارد این کشور شوید و اجازه‌ی اقامت یک ماهه را در سریلانکا دریافت کنید و اگر بعد از اتمام مدت یک ماهه قصد ماندن در این کشور را داشتید با مراجعه به مقامات این کشور، درخواست تمدید ویزا خود را نمائیدکه تا 9 ماه امکان تمدید ویزا سریلانکا وجود دارد.

راه های اخذ ویزای سریلانکا

1. گردشگران میتوانند قبل از سفر به سریلانکا از طریق سفارت سریلانکا در ایران اقدام کنند که حدود یک هفته طول میکشد.
2. زمانیکه در فرودگاه سریلانکا فرود آمدند اقدام کنند و ویزای فرودگاهی بگیرند. ویزایی که در داخل فرودگاه صادر میشود دوبار ورود است به مبلغ 35 دلار.
3. از طریق سایت و به صورت انلاین ویزا دریافت کنید که در اینصورت باید کردیت کارت داشته باشید و 30 تا 35 دلار هزینه ویزا را پرداخت کنید و به صورت آنلاین پرینت ویزا را دریافت میکنید.

* ویزای توریستی 30 روزه اعتبار 6 ماه

* مدت زمان اخذ ویزا : 5 روز کاری

آدرس سفارت سریلانکا در تهران

ؤتهران، قیطریه، خیابان جهانتاب، پلاک 25

  وب سایت: www. Slembir.com

  روزهای تعطیل: جمعه و شنبه

  تلفن: 2256 9179 , 2276 8630 , 2276 8631

  تلفن اضطراری: 0932 950 4674

ساعات اداری: 08:00 - 15:30 / 09:00 - 12:00 ( Consular Section )