انواع ویزای عمان

·  ویزا عادی ۱۰ روزه

·  ویزا فوری ۱۰ روزه

·  ویزا عادی یک ماهه

·  ویزا فوری یک ماهه

·  اعتبار ورود کلیه ویزاها سه ماه و یکبار ورود است.

·  خروج تنها از ایران و از مرز هوایی صورت می‌گیرد.

·  درخواست ویزای عمان باید شامل نام و نام خانوادگی مسافران و تاریخ ورود و خروج به عمان باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای عمان

·  اسکن صفحه اول پاسپورت (پاسپورت مسافر باید حداقل شش ماه اعتبار از زمان ورود داشته باشد)

·  اسکن صفحه اول شناسنامه

·  دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید

·  چک ضمانت بازگشت

·  درخواست آژانس یا شرکت بر روی سربرگ با مهر و امضاء

·  رزرو هتل و بلیط هواپیما

مدت زمان لازم برای صدور ویزا

 صدور ویزاهای عادی ۷ تا ۱۰ روز کاری و ویزاهای فوری ۴ تا ۵ روز کاری طول می‌کشد.

 هزینه صدور ویزای عمان

·  ویزای ده روزه توریستی عمان، مبلغ 5 ریال عمان است.

·  ویزای یک ماهه توریستی عمان، مبلغ 20 ریال عمان است.

·  ویزای یکساله چند بار ورود با مدت اقامت یک ماه، 50 ریال عمان است.

نکته 1: اعتبار ویزا توریستی نوع اول( ده روزه)، از تاریخ صدور سه ماه و ویزای توریستی یک ماهه( نوع دوم) از تاریخ صدور شش ماه می باشد.

نکته 2: مبلغ ویزای آنلاین روی درگاه اینترنتی پرداخت می شود و غیرقابل برگشت(non–refundable) است.

سفارت عمان در ایران
 نشانی:  تهران، خیابان آفریقا، کوچه تندیس، پلاک ۱۲

  تلفن: ۲۲۰۵۶۸۳۱ (۰۲۱)

  ساعت کاری سفارت: شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۴:۳۰ بعدازظهر (شنبه‌ها و یکشنبه‌ها امکان تغییر ساعت کاری وجود دارد.)