مدارک جهت اخذ ویزای مکزیک

1. اصل پاسپورت متقاضی دارای حداقل شش ماه اعتبار به همراه کپی صفحه اول، ویزاها و صفحه‌های مهرخورده

2. اصل پاسپورت‌‌های قدیمی به همراه کپی از ویزاها و مهرهای ورود
3. عکس رنگی جدید با زمینه سفید

4. اصل و کپی مدارک زیر، ترجمه شده به زبان انگلیسی یا اسپانیایی:

5. نامه اشتغال به کار که در آن سمت، مدت زمان استخدام، حقوق، جواز کسب و ثبت شرکت مشخص شده باشد؛
6. فیش حقوقی سه ماه گذشته؛
7. گردش حساب شش ماه گذشته به همراه نامه‌ای از بانک که در آن تاریخ بازگشایی حساب و مانده آن ذکر شده باشد؛
8. سند ملکی (در صورت ممکن)؛
9. برای وابستگان مالی، اثبات روابط خانوادگی (شناسنامه هر یک از افراد)؛ فرزندان بالای ۲۵ سال باید مدارک مالی جداگانه‌ای ارائه کنند


10. دعوت‌نامه؛

فقط برای سفارهای کاری و رسمی اعتبار دارد. (برای سفرهای شخصی/ توریستی دعوت‌نامه مورد قبول نیست.)
فقط در صورتی معتبر است که توسط یک شرکت دولتی یا خصوصی در مکزیک صادر شده باشد و این شرکت برای دولت مکزیک شناخته شده باشد.
فقط در صورتی دارای اعتبار است که روی کاغذ سربرگ آن شرکت صادر شده باشد.
فقط در صورتی دارای اعتبار است که در آن اطلاعات تماس و نشانی، اطلاعات شخص متقاضی، هدف، مکان و مدت زمان سفر و فرد یا شرکت مسئول برای پرداخت مخارج متقاضی شخص شده باشد.
فقط در صورتی دارای اعتبار است که به درستی امضا شده باشد و یک کپی از کارت شناسایی رسمی فرد امضاکننده به آن ضمیمه شود.

نکات مهم

 *در صورتی که متقاضی ویزای معتبر یا اقامت دائم یکی از کشورهای آمریکا، کانادا، بریتانیا، ژاپن و کشورهای حوزه شینگن را داشته باشد، برای سفرهای توریستی، کاری و ترانزیتی نیازی به درخواست ویزای مکزیک ندارد.

در این موارد، به هنگام ورود به مکزیک، مامور مهاجرت مدارک زیر را از مسافر مطالبه می‌کند:

پاسپورت دارای اعتبار (حداقل شش ماه)
ویزای معتبر یا اقامت دائم یکی از کشورهای مذکور
فرم تکمیل شده FMM (این فرم در لحظه ورود یا در طول پرواز به مسافر داده می‌شود)
بلیط برگشت یا پرواز بعدی و رزرو هتل
مدارکی که هدف سفر را اثبات می‌کند. (سفرنامه، دعوت‌نامه شرکت، قرارداد شرکت و...)
اثبات وضعیت مالی

 *هزینه کنسولی برای دریافت درخواست ویزا ۳۶ دلار آمریکا یا معادل آن به ریال است. وجه پرداختی صرف‌نظر از نتیجه مصاحبه غیرقابل استرداد است.