ویزای مولتی 5 ساله توریستی کانادا

(ویزای مولتی 5 ساله توریستی کانادا) با توجه به مدت اعتبار گذرنامه متقاضی صادر می شود. و با توجه به مدت اعتبار پاسپورت ایرانیان این ویزا، مولتی 5 ساله نام گرفته است. نوع این ویزا توریستی می باشد و کسانی که با این ویزا به خاک کشور کانادا ورود می کنند اجازه کار و تحصیل در این کشور را ندارند. مولتی به معنای چند بار ورود می باشد که مسافر طی مدت زمان تعیین شده می تواند هر بار به مدت 6 ماه در خاک این کشور اقامت داشته باشد. 

هزینه ویزای توریستی کانادا

الف-  مبلغ 450 دلار جهت مسافرانی که نیاز به دعوتنامه از طرف آژانس ندارند و دارای سابقه سفر قابل قبول هستند. این مبلغ شامل پرداختی سفارت، انگشت نگاری و پیکاپ ویزا می باشد. 

ب- 1300 دلار جهت مسافرانی که دارای سابقه سفر قابل قبولی هستند و دعوتنامه از طرف آژانس صادر می گردد. 

ج- 2700 دلار جهت مسافرانی که دارای سابقه سفر قابل قبولی نمی باشند و دعوتنامه معتبر از طرف آژانس صادر می گردد.

توضیح 1: منظور از سابقه سفر قابل قبول ، داشتن حداقل یکی از ویزاهای معتبر که شامل ویزای شینگن، ژاپن، استرالیا، آمریکا و انگلستان می شود. 

توضیح 2: جهت گرفتن ویزای مولتی کانادا نیاز به دو ویزای شینگن برای سابقه سفر می باشد.

 هزینه های بر عهده مسافر 

1 - هزینه سفر جهت انگشت نگاری 

2 - هزینه ترجمه مدارک 

پرداختی هایی که توسط آژانس صورت می گیرد

1- هزینه ثبت نام سفارت

2- هزینه انگشت نگاری

3- دعوتنامه معتبر

4- هزینه پیکاپ ویزا

مزایای ویزای مولتی کانادا چیست؟
  مهمترین مزیت ویزای مولتی کانادا، رفت و آمد بدون محدودیت به این کشور و عدم نیاز به تمدید هر ساله این ویزا است. اما می‌توان موارد دیگری را نیز به مزایای    این نوع ویزا افزود:

 * دفعات متعدد ورود به کانادا بدون محدودیت
 * ورود به کانادا از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف
 * امکان اقامت ۶ ماهه برای هر بار ورود به خاک کانادا
   پس از گذشت ۶ ماه اقامت، تنها کافی است فرد یک خروج چند ساعته از خاک کانادا داشته باشد و در بازگشت مجدد به این کشور، اقامت وی به مدت ۶ ماه دیگر      بلامانع خواهد بود.
 

مدارک مورد نیاز سفارت کانادا

1- پاسپورت حداقل با 2 سال اعتبار

2- تکمیل فرم مشخصات فردی و مشخصات خانوادگی فارسی

3- دعوت نامه (توسط این شرکت ارایه می گردد).

4- گواهی بانکی به روز که نشان دهنده آخرین وضعیت مالی باشد به انگلیسی با مهر بانک، با مانده حساب بالا، نزدیک به زمان تحویل مدارک تهیه و به این شرکت همراه با سایر مدارک ارایه فرمایید (دقت شود بانک معادل دلار کانادا و یا آمریکا موجودی را در نامه قید کرده باشد).

5- عکس دیجیتال (با فرمت JPEG و با رزولوشن 300 دی پی آی تحویل گردد).

6- ترجمه شناسنامه

7- ترجمه عقد نامه یا سند ازدواج

8- ترجمه اسناد و مدارک مالی (سند ملکی، سند محل کار و در صورت اجاره ای بودن محل کار قرارداد اجاره محل کار قرارداد اجاره محل کار، اسناد بورس و یا سهام شرکت ها، حساب های سپرده گذاری کوتاه مدت و یا بلندمدت)

9- ترجمه گواهی شغلی: 

* کارمندان بخش دولتی و خصوصی: گواهی اشتغال به کار، آخرین حکم کارگزینی، فیش حقوقی (ترجمه رسمی کلیه مدارک ضروری است).

* صاحبان شرکت های خصوصی: روزنامه رسمی شرکت و یا هرگونه مدرکی که دال بر شاغل بودن داشته باشد. ( ترجمه رسمی کلیه مدارک ضروری است).

* مشاغل  آزاد: جواز کسب، کارت بازرگانی، جواز تولید (ترجمه رسمی کلیه مدارک ضروری است).

10- ترجمه کارت پایان خدمت برای آقایان

11- تهیه لیست سفرهای خارجی در پنج سال گذشته منطبق با مهرهای مربوطه در پاسپورت (لطفا اسکن تصویر ویزا و مهرهای پاسپورت را به این شرکت ارایه فرمایید).