تورهای جنگل الیمستان

اگر بخواهید از تهران به سمت الیمستان بروید باید در 20 کیلومتر آمل وارد فرعی دوراهی امام زاده حسن لهاش شوید. از جاده تا روستای الیمستان 12 کیلومتر راه است. اهالی این روستا دل خوشی از تورهای غیر اصولی ندارند و با نصب تابلویی از ورود گرشگران جلوگیری میکنند بنابراین شما نمی توانید در روستا اقامت داشته باشید پس تنها راه شما کمپ در جنگل الیمستان است. اگر حرفه ای نیستید و تجهیزات ندارید حتما از تورهای گردشگری برای شب مانی استفاده کنید تا خطری شما را در طبیعت تهدید نکند.

قله امامزاده قاسم 

قله امامزاده قاسم  از جاذبه‌های الیمستان است که با زمستان‌های سرد و بهارهای سرسبز، کوهنوردان زیادی را به خود فرامی‌خواند. این قله حدود 2500 متر ارتفاع دارد و از بهترین گزینه‌های کوهنوردی در فصل زمستان به شمار می‌رود.

نقش پای رستم

در مسیر قله امام زاده قاسم رد دو شهاب‌سنگ بزرگ دیده می‌شود که حفره‌هایی به عمق ۱۰ متر ایجاد کرده‌اند. بومیان منطقه افسانه‌ای زیبا برای این چاله‌ها دارند. آن‌ها معتقدند این گودال‌ها جای زانوهای رستم است که در این منطقه زانوزده و از آب دریاچه خزر نوشیده است. دورنمای بی‌نظیر قله دماوند و مناظر زیبای جنگلی با پوشش دشت‌های پر گل، این منطقه را به مکانی فوق العاده تبدیل کرده‌است.

روستای لهاش

در کوهستانی معتدل و مرطوب پیش از ورود به جنگل الیمستان واقع‌شده است. در انتهای روستا اولین نشانه‌های جنگل دیده می‌شود. اغلب ساکنان روستا، کشاورزی و دامپروری می‌کنند و عده‌ای نیز به تولید صنایع‌دستی و شال‌بافی مشغول هستند. یکی دیگر از جاذبه‌های جنگل الیمستان، زرشک کوه محسوب می‌شود که در بهار و زمستان کوهنوردان بسیاری به آن سفر میکنند.

منطقه بکر قلاردن

منطقه قلاردن حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت تا جنگل الیمستان مسیری هموار دارد.  روستاییان در اردیبهشت‌ماه به قلاردن میروند و گل‌گاوزبان و  گیاه دیگری به نام زی زا میچینند. آنجا بقایایی از یک قطعه قدیمی به‌جامانده است.