مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای اوکراین 

اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار، 2 قطعه عکس رنگی تمام رخ 3*4 با زمینه سفید

تکمیل فرم سفارت و مشخصات فردی، گواهی شغلی، کپی تمام صفحات شناسنامه و کپی کارت ملی

تمکن مالی با حداقل مانده حساب 15,000,000 تومان (حتما دارای شماره نامه و تاریخ باشد)

ضمانت جهت بازگشت از سفر به مبلغ 20,000,000 تومان (به صورت ضمانت نامه بانکی)

 1- فرم درخواست ویزا
 2- گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه)
 3-دو قطعه عکس ۴.۵*۳.۵
 4-پرداخت هزینه ویزا (تعرفه کنسولی)
 در صورت بررسی درخواست صدور روادید برای افراد نابالغ: مدرکی دال بر موافقت یکی از والدین یا نماینده قانونی وی و نیز سایر مدارک لازم برای سفر تنهای افراد     نابالغ   به خارج کشور یا سفر ایشان به همراه یکی از والدین یا نماینده قانونی؛
 5-بیمه نامه درمانی معتبر به شرط امکان صدور آن در خاک کشوری که درخواست مربوطه در آن ارائه می‌شود؛
 6-مدرکی که نشان‌دهنده هدف فرد خارجی یا شخص فاقد تابعیت از سفر و اقامت در اوکراین باشد. این مدارک برای هر یک از انواع ویزا متفاوت است.

  نکات مهم

* هزینه کنسولی به مبلغی گفته می‌شود که نمایندگی‌ها کشورها در خارج از کشور (سفارت‌، کنسولگری، نمایندگی‌های سیاسی و دفترهای حفاظت از منافع) از بابت بررسی، تائید، تصدیق و صدور مدارک دریافت می‌کنند و میزان آن بر اساس منافع ملی، تعهدات و عرف بین‌المللی، روابط دو کشور و رعایت عمل متقابل تعیین می‌شود.

* در صورت رد درخواست صدور روادید، هزینه کنسولی عودت داده نخواهد شد.

 نمایندگی دیپلماتیک یا دایره کنسولی اوکراین طی ۱۵ روز تقویمی از تاریخ دریافت درخواست صدور روادید، فرم درخواست روادید و مدارک لازم به منظور صدور روادید، تصمیم لازم را در مورد صدور ویزا اتخاذ می‌کند. در صورت ضرورت بررسی بیشتر مدارک تعیین شده، مدت زمان بررسی درخواست صدور روادید می‌تواند تا ۳۰ روز تقویمی افزایش یابد.

سفارت اوکراین در ایران
نشانی: تهران، خیابان شهید باهنر، کوچه قادری، پلاک ۱۰

تلفن: ۲۲۳۹۷۱۹۵ (۰۲۱)

نمابر: ۲۲۳۹۷۲۹۲

پست الکترونیک: emb_ir@mfa.gov.ua

وب‌سایت: iran.mfa.gov.ua

ساعت کاری:

از یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹:۰۰ تا ۱۳:۰۰ و از ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۸:۰۰
پنجشنبه‌ها از ساعت ۹:۰۰ تا ۱۳:۰۰