مدارک جهت اخذ ویزای لبنان

 -اصل پاسپورت
 -2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید .
 -رزرو بلیط هواپیما
 -رزرو هتل
 -مشخصات فردی ( آدرس محل کار و سکونت و تلفن )

 *ویزای لبنان 30 روزه می باشد که 30 روز دیگر قابلیت تمدید دارد.

 *مدت زمان اخذ ویزای لبنان 5 روز کاری میباشد. 

 *چنانچه به صورت هوایی و از طریق فرودگاه بین‌المللی بیروت قصد ورود به این کشور را داشته باشید، پیش از خروج از فرودگاه برگه‌ای زرد رنگ به شما می‌دهند که باید مشخصات خود را مانند شماره پاسپورت، هتل محل اقامت و… را در آن پر نمایید. پس از آن اجازه ورود به لبنان به شما داده می‌شود.