آبنمای جادویی Montjuic

Fuente magica de Montjuic

آبنمای جادویی Montjuic (به اسپانیایی: Fuente magica de Montjuic)، آبنمایی واقع در Avinguda Maria Cristina در محله Montjuic بارسلونا در کاتالونیای اسپانیاست. این آبنما، مانند بسیاری از بناهای اطراف، به مناسبت نمایشگاه بین‌المللی 1929 بارسلونا ساخته شد.

آبنمای جادویی Montjuic را Carles Buigas طراحی کرده است؛ شخصی که فواره‌های چراغ‌دار را در اوایل سال 1922 طراحی کرده بود. محوطه‌ای که آبنما در آن ساخته شده، مکان قبلی بنای چهار ستون (Four Columns) بود. این ستون‌ها، نماینده جنبش کاتالانیسم، در سال 1928 به دستور نخست وزیر میگوئل پریمو ده ریورا تخریب و در سال 2010 چند متر دورتر از محل اصلی دوباره ساخته شدند.

Buïgas طرح خود را یک سال قبل از برگزاری نمایشگاه ارائه داده بود؛ طرحی بیش از حد بلندپروازانه با زمان بسیار کمی برای تکمیل کار. در پروژه ساخت و ساز این آبنما از بیش از 3000 کارگر استفاده شد. اولین نمایش آبنما در 19 می 1929، روز قبل از شروع نمایشگاه، صورت گرفت.

آبنمای جادویی Montjuic به شدت در جنگ داخلی اسپانیا آسیب دید و تا سال 1955 کار نکرد؛ زمانی که Buigas بر تعمیرات مورد نیاز آن نظارت کرد. در 1980، عناصر موسیقی و نور به آبنما اضافه شدند، و این اثر هم‌زمان با موزه ملی، قبل از برگزاری بازی‌های المپیک تابستانی 1992، دوباره به طور کامل بازسازی شد. اجراها شامل فیلم و موسیقی کلاسیک و مدرن، مانند پدرخوانده، ارباب حلقه‌ها، گلادیاتور، آهنگ‌های مدرن پاپ و... می‌شود. اجراها در فواصل زمانی نیم ساعته در آخر هفته‌ها، تعطیلات و در طول فصل تابستان افزایش می‌یابد.

تورهای مرتبط


تور اسپانیا خرداد 1405
موجود

تور اسپانیا خرداد 1405

6 شب و 7 روز پرواز ترکیش ایرلاینز شروع : 1405/03/01 بازگشت : 1405/03/08
تور اسپانیا پرتغال خرداد 1405
موجود

تور اسپانیا پرتغال خرداد 1405

11 شب و 12 روز پرواز قطر ایرویز شروع : 1405/03/01 بازگشت : 1405/03/13
دیدگاه کاربران

نام شما